Berry Mary, Body Ann, Ellis Audrey, All Colour Cook Book, Hamlyn, Londyn 1979
Carrier Robert, Cookig for You, Book Club Associates, Londyn 1982
Knowles Tim, Zarządzanie hotelarstwem i gastronomią, Polskie wydawnictwo ekonomiczne, Warszawa 2001
Lay Paul, Great British Menu, Dorling Kindersley Limited, Londyn 2006
Norbury Paul, Co Kraj to Obyczaj, Hachette Live Polska sp. z o.o., Warszawa 2005
Praca zbiorowa, Microvawe Cooking, Leopard Books, Londyn 1995
Strony internetowe:
To nie jest bibliografia pracy naukowej. Cały tekst nie powinien być pracą naukową. Błędy ortograficzne, stylistyczne, przekładowe. Dziwię się, że promotor przyjął tak żenującą pracę. Autorce dziwię się, że takiego gniota opublikowała w necie.
Żenada.
skomentowano: 2009-11-14 00:23:54 przez: hatchet01
Bibliografia powinna się składać przynajmniej z 50 pozycji, podzielonych na literaturę przedmiotowa i dodatkową. Podane strony internetowe powinny stanowić nie więcej niż 1/4 wszystkich pozycji. W pozycji nr 6 (praca zbiorowa) powinny zostać wyszczególnione artykuły, na które osoba powoływała się w pracy.
Wikipedia i Onet...nie będę komentować.
I kolejny absolwent wyższej szkoły g.. dostał dyplom. Gratuluję
skomentowano: 2009-12-06 17:17:15 przez: dramat w trzech odslonach
Copyright © 2008-2010 EPrace oraz autorzy prac.